Pisarniški stoli

Klismos – V LAROSU smo sprojektirali in izdelali novo linijo PISARNIŠKIH STOLOV z imenom KLISMOS. Posebnost stolov je njihovo sedišče, ki se nagiba v vse smeri. Seveda nam kljub aktivnosti nudi vso udobnost pisarniškega stola. Omogoča nam telovadbo kar med delovnim časom, sili nas v pravilno držo, kar posledično vpliva na boljše počutje in tako lahko med delovnim časom naredite največ za svoje telo.

Kot proizvajalec se lahko seveda prilagajamo vašim željam z različnimi izvedbami stolov po vaši meri, in sicer:12039338_995433767145829_1865718542906741546_n

– sedišče aktivno ali omejeno aktivno,

– rokonasloni aktivni s sediščem ali fiksni (aktivno samo sedišče),

– klasična ali anatomska oblika sedišča in naslona,

– velika izbira tkanin

 

NOVO PRI LAROSU!!!
Za vas smo v LAROSU sprojektirali in izdelali novo linijo PISARNIŠKIH STOLOV z imenom KLISMOS. Posebnost stolov je njihovo sedišče, ki se nagiba v vse smeri. Seveda nam kljub aktivnosti nudi vso udobnost pisarniškega stola. Omogoča nam telovadbo kar med delovnim časom, sili nas v pravilno držo, kar posledično vpliva na boljše počutje in tako lahko med delovnim časom naredite največ za svoje telo.

Kot proizvajalec se lahko seveda prilagajamo vašim željam z različnimi izvedbami stolov po vaši meri, in sicer:
– sedišče aktivno ali omejeno aktivno,
– rokonasloni aktivni s sediščem ali fiksni (aktivno samo sedišče),
– klasična ali anatomska oblika sedišča in naslona,
– velika izbira tkanin

NEW IN LAROS!!!
In LAROS we designed and produced a new line of office chairs with the name KLISMOS. Specialty of KLISMOS chairs is their seat that tilts in all directions. Despite of all the activity of the seat, the chair also offers all the convenience of the office chair. It enables us to exercise during work time and it forces us to maintain correct posture while seating. Consequently your well being is asured all day long becuase you did the most for your body during work.

Of course, as a manufacturer we can adapt to your needs with different versions of chairs:
– Seatings active or limited active,
– Armrests active with the seat or fixed (active only seat),
– Classical or anatomical shape of the seat and backrest,
– Large selection of fabrics

Posted by Tapetništvo Laros on 7. oktober 2015

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.